4. joulukuuta 2015

Joulukuun neljäs

Eksyin eilen selailemaan parin viime vuoden joulukuiden merkintöjä. Naureskelin itsekseni kuville. Väittäisin, että vuodet Gimp 2:sen parissa on tuottanut jonkinlaista tulosta kun vertailee uusia ja vanhoja kuvituskuvia (tai millä nimellä noita numeroita nyt tahtookaan kutsua).

Yritin tähän lisäillä ne kuvat, mutta en mä viitsi, koska se sotkee tän merkinnän ulkonäön täysin (kyllä, se merkkaa mulle aika paljon). Joten jos jotain kiinnostaa vertailla kuvia, niin tässä on linkit: 4.12.2014 ja 4.12.2013. Huomaatko kehityksen?

En tiedä odotitteko te, mutta minä ainakin odotin. Nyt vuorossa 10 kysymystä ja vastausta!

1. Oletko lähtenyt ulos yksinäsi ilman syytä ja määränpäätä?
- Itseasiassa tähän olen syyllistynyt aikoinani hyvinkin monta kertaa. Jos mulla oli todella tylsää tai mieli oli maassa, niin mä saatoin vaan lähteä. Tietämättä yhtään mihin mennä. Vaeltelu tilanteeseen sopivat musiikit korvissa on kyllä ihan mahtavaa.

Nykyään itseasiassa teen sitä sillon jos mulla todella palaa hermot - mikä ei ole kyllä kovinkaan yleistä. Jos hermo menee, niin se lähes vaatii sen levottoman kävelyn paikasta tuntemattomaan.

2. Tunnetko jonkun tyypin jolla on rastat?
- En tietääkseni tunne - ei ainakaan tule mieleen.

Nuorempana tosin ihailin rastoja ja olisin tahtonut itellenikin samallaiset. Äiti mut muistaakseni sai luopumaan siitä ajatuksesta jotenkin. Tai sit se oli puheet siitä, että mun ois tarvinnu kasvattaa jäätävän pitkät hiukset, että olisin saanu edes lyhyet rastat. En mä muista. En oo enää nykyisin edes pohtinut asiaa.

3. Onko sinulla hammasraudat?
- No eipä satu olemaan. Tosin, ehkä kannattais. Tai olis aikoinaan edes kannattanut yrittää käyttää niitä. Mulla oli jonkinlaiset yöraudat muistaakseni, joista en sit kyllä hirveemmin pitänyt. Sen kyllä näkee nykypäivänä mun alahampaista.

4. Kirjoitatko päiväkirjaa?
- No kaikki voi tulkita tän mun blogin miten tahtoo. Ei se ole sitä "rakas päiväkirja, tänään tein sitä ja sitä", mutta kuitenkin aika paljon omaa elämää tänne on tullut kirjotettua. Eli on tää tavallaan päiväkirja. Tavallaan taas vaan paikka purkaa päätä. Tavallaan taas palsta mun mielipiteille. Tää on vähän kaikkea. Kaikkea mitä mä tahdon, koska mitään rajoja ei tietääkseni ole asetettu.

5. Tykkäätkö käydä saunassa?
- Sauna on mulle paikka, jossa mä tykkään toisinaan käydä. Siellä on kiva ottaa löylyjä ja hikoilla. Vaan mä en tiedä miksi, mutta mulla on jotenkin toi lämmönsietokyky heikentynyt niin, että mä en todellakaan kestä kovinkaan kuumia löylyjä. Enkä pitkiä. Jos oon saunassa liian pitkään niin sitten on vaikea hengittää.

Mutta lyhyet löylyt sopivalla lämpötilalla, suihku väliin ja sit mahdollisesti vielä toiset lyhyet löylyt niin kyllä toimii.

6. Oletko joskus tykännyt muumeista?
- Siis miten kukaan ei voisi tykätä muumeista? Se piirrettyhän on aivan loistavaa viihdettä vielä nykypäivänäkin. En usko, että jos on kasvanut muumien kanssa, että niistä voisi joskus kasvaa ulos.

Siitä syntynyttä kahinaa kaikista oheistuotteista en ymmärrä. Se on jonkinlaista mielenheikkoutta hamstrata jotain halpoja mukeja, joista aikoinaan joku idiootti maksaa satoja euroja. Jokainen tavallaan tietenkin. (keräilymielessä ymmärrän! Älkää suuttuko. Älkääkä vaan hamstratko niitä.)

7. Onko sinulla ulkomaalaisia kirjeystäviä?
- Periaatteessa tän kysymyksen ois voinut jättää kokonaan välistä, koska ei ole, eikä mulla ole tähän oikein mitään sanottavaakaan (, mutta jos skippaan yhen, ni skippaan varmasti toisenkin).

Aikoinaan mulla oli ulkopaikkakuntalaisia messenger-ystäviä. Riittääkö se? Ei taida.

8. Oletko syönyt tänään suklaata?
- En ole. Ajatelkaapa, mulla ei ole itselläni minkäänlaista joulukalenteria. Ainoastaan tämä mitä itse tuotan. Ja mitä siihen suklaaseen tulee, niin en ole tainnut koko joulukuun aikana ahmaista ainuttakaan palaa suklaata - kai? Ei ainakaan tule mieleen.

9. Tykkäätkö piimästä?
- Nää kysymykset menee kokoajan vaan syvemmälle pinnan alle. Kyllä mä voisin väittää tykkääväni piimästä. En mä sitä kyllä itselleni osta, enkä sitä juo vaikka se olisi mahdollista. Se on koostumukseltaan niin outoa, mutta maultaan kyllä ihan maittavaa. Aika outo tuote. Joissain jälkkäreissä se toimii.

10. Oletko matkustanut julkisilla kulkuneuvoilla maksamatta?
- Jos olet poliisi niin älä lue tätä. Olen joskus mahdollisesti vahingossa kulkenut pienen junamatkan maksamatta. En tahallani, älkää syyllistäkö. Eikä siitä ole tullut koskaan tapa.

Kerran mulla mahdollistui tilanne, että mä sain ilmaisen taksimatkan asemalta kotiin, koska bussi oli kerennyt lähtemään. (Eikö taksi ole julkinen kulkuneuvo? Vai onko ne vaan bussit, junat ja lentokoneet? No ihan sama.) Sain sen taksimatkan silloin ilmaseksi, koska se bussikuski oli lähtenyt sillon asemalta omia aikojaan ja jättänyt huomioimatta sen, että jostain voi vielä ilmestyä ihmisiä - tai ihminen. Matkustin silloin yksin ilmaisella taksilla.


Hei, noin me saatiin päivän 10 kysymystä purkkiin. Vastaukset tuntuvat pidentyvän päivä päivältä. Onko se sitten hyvä vai huono? Hah, pakotan teidät osallistumaan. Tykkää tästä merkinnästä Facebookissa (Terveisin, Tekko (voit toki tykätä sivustakin, jos et ole vielä aikaisemmin sitä tehnyt)) ja tiedän, että tykkäätte pidemmista vastauksista.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)