23. joulukuuta 2015

Joulukuun kahdeskymmeneskolmas

Hei ihmiset. Musta tuntuu, että tänään on hyvä päivä. Mä tosin heräsin puol neljän aikaan yöllä ja taas pidin silmiä kiinni siinä toivossa, että nukahtaisin. Ei onnistunu. Sit pyörin hereillä johonkin aamu kahdeksaan asti ja viimein mua alko väsyttää sen verran, että nukahdin uudestaan! Sit heräsin kello kymmenen jälkeen ja olo oli ihan erilainen.

Mä oon oikeesti hymyilly tänään itekseni ihan ilman mitään syytä. Tai no, siitä syystä, että tää päivä ei tuu olemaan niin tuskauttava ku nää edelliset päivät on ollu. Potentiaalinen hyvä päivä pitkästä aikaa!

Katotaan vaikuttaako tää positiivinen mieliala nyt näihin vastauksiin vai miten tässä käy.

1. Mitä pelkäät tällä hetkellä eniten?
- Hmm, tällä hetkellä mua ei oikeestaan pelota mikään. Yleisellä tasolla muhun on iskenyt myös jollain asteella se paniikki mitä ihmiset lietsoo maahanmuuttajista. Pelottaa, että ne tekee jollekin mun läheiselle jotain.

2. Miten purat vihaasi?
- Mulla on oikeestaan kaksi tapaa purkaa negatiivista mielialaa. Toisinaan mä vaan nappaan musiikit korville ja lähen kävelemään johonkin. Se on yleensä tapa estää turhautumista, mutta myös jonkinlaista suuttumusta. Sitä vihaa minkä jotkut ihmiset saa mussa joskus aikaan puran sillä, että tosiaan lyön jotain kovaa esinettä. Kiveä, seinää tai jotain vastaavaa. Se usein muuttaa vihan turhautumiseksi ja sitten riittää vaan se musiikit korvilla kävely.

3. Elätkö elämääsi juuri nyt?
- Jos mä en voisi vastata tähän niin sitten voisin olla eri mieltä. Mutta koska mä kirjotan tätä niin kai mä elän elämääni. Vai tarkotetaanko tällä sitä, että onko tää semmosta elämää mitä haluan elää? Jos joo, niin kyllä mä uskon näin. Edelleenkin voisi sanoa, että jos noi haaveet vaan toteutuisi, niin voisi se jollain tasolla muuttaa asioita astetta positiivisemmaksi.

4. Mitä haluaisit tehdä juuri nyt?
- En oikeestaan tiedä. Mulla ei ole mitään semmosta erityistä. Elän hetkessä ja se tuo mun eteen ne asiat mitä tulen tekemään. En mä osaa silleen suunnitella ja siksi tää on mulle ainut tapa elää. Tai no jos vastataan tähän näin, että haluan nyt kirjoittaa tähän blogiin nämä vastaukset ja muuta en tiedä.

5. Mikä on rumaa ja miksi?
- Hmm, mun mielestä rumaa on nyt se miten tätä Suomea ajetaan alas. Kyllä, mä ajattelen näin. Täällä ajatellaan vain muiden maiden ongelmia, vaikka oma kansakaan ei voi hyvin - eikä tule voimaan. On rumaa turmella sitä minkä puolesta on jopa sodittu. En ole täysin maahanmuuttovastainen, mutta kyllä nyt kaikilla pitäisi olla silmät sen verran auki, että tietää jo tässä vaiheessa, että sieltä tulee myös erittäin paljon ongelmia. Kaikki ne vääryydet mitä me saadaan kokea sen takia, että meidän maa auttaa, on erittäin rumaa.

6. Jos nyt näkisit tähdenlennon, mitä toivoisit?
- Mä en niinkään ole taikauskoinen, että todella uskoisin tähdenlennon toteuttavan toiveita. Mutta jos se toimisi, niin toivoisin kaikille läheisilleni turvallista ja pitkää elämää. Kyllä mun tapauksessa kaikki läheiset menee mun omien haaveiden edelle, että en sen takia lähtenyt ensimmäisenä toivomaan haaveitani tosiksi.

7. Mihin menisit nyt, jos mikään ei voisi estää sinua?
- En kyllä todellakaan tiedä. Mulla ei ole tähänkään mitään semmosta korttipakkavastausta. Mä en oikein halua mihinkään. Mulla on hyvä tässä ja miksi mä sitä pois vaihtamaan? Voitte pitää mua tylsänä, mutta mä olen aika vähään tyytyväinen.

8. Sattuuko sinuun?
- Itseasiassa mun niska on oireillu jo pidemmän aikaa. Kai mulla on vaan jotenkin todella huono ryhti. Aamulla mua sattu olkapäähän ja rintakehään, mutta kun runnoin itteäni hetken aikaa niin olo jo hieman helpotti. Mutta muuten on ihan mainio olo.

9. Mitä värejä näet eniten edessäsi?
- Valkonen. Ruutu on valkoinen, näytön alla on valkoinen joku kaappi. Sivusilmällä nään mun valkosen lippiksen ja valkosen mukin. Ja toisella sivusilmällä nään valkosen maton ja valkoset vitriinit. Mutta onko valkonen väri? Eikö se ikäänkuin ole väritön? No ei, ei rydytä liian syvällisiksi, koska jos ryhdyttäisiin niin ei mikään ole oikeasti minkään värinen.

10. Kadutko mitään asiaa huomattavasti yli kaiken?
- Enpä oikeestaan. Kaikki asiat mitä oon joskus katunut on ollut kyllä aika samaa kokoluokkaa. Tällä hetkellä mua ei kaduta mikään. Tai en ainakaan saa päähäni mitään asiaa mikä kaduttaisi juuri nyt. Helpompaa elää elämää kun ei jää jälkikäteen miettimään asioita liian pitkäksi aikaa. Niihin ei voi enää mitenkään vaikuttaa.

Mutta jos tähänkin on pakko jotain vastata, niin kai mä kadun sitten eniten niitä tapauksia kun oon aiheuttanut jollekin läheiselle jotain pahaa. Niistä yleensä kantaa pisimpään sitä epämiellyttävää tuntemusta.


Ja näin saatiin päätökseen joulukalenterin toiseksi viimeinen luukku! Miettikää! Tää aika on mennyt ainakin mun mielestä tosi nopeesti. Ja miettikää kuinka moneen kysymykseen olen vastannut tässä kalenterin aikana. Miettikää kuinka paljon enemmän te tiedätte musta nyt kun joulukuun alussa.

Huomisesta luukusta mulla ei ole antaa mitään kurkkausta. Mä pidän sen yllätyksenä itellenikin, että löydänkö jostain 24 jouluaiheista kysymystä. Sehän oli kuitenkin se tarkoitus. Huominen tulee olemaan yllätys kaikille.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)