5. joulukuuta 2015

Joulukuun viides

Pari tykkäystä tuli eilen ja muut ei reagoinu mitenkään. No, saatte silti pidempiä vastauksia jos kysymykset vaan sallii. Sen pidemmittä puheitta käydään 10 kysymyksen ja vastauksen kimppuun!

1. Nukutko vielä pehmolelujen vieressä?
- Hassua, että tää kysymys osu tälle päivälle. Mulla oli viime yö niin mahdottoman levoton, että en saanut nukuttua paikassa jossa mun alunperin piti. Joten vaihoin paikkaa ja päädyin pehmolelun viereen. En mä sitä raaskinu siitä poiskaan heittää, joten se joutu nukkumaan mun vieressä.

En kyllä usko, että tulee enää uudestaan tavaksi. Oli se sen verran rasittavaa.

2. Pidätkö pojilla enemmän lyhyistä vai pitkistä hiuksista?
- Nyt se on todistettu - tää oli tyttöjen juttu. Vastaan silti. Pojat pitkän tukan kanssa on lähes tyttöjä. Tai hetkinen.. En mä niihin silti ihastuisi. Tarkotin ton pilkkaavana, mutta se sai mun päässä uuden käänteen.

Kyllähän se nyt on selvä, että pojalla tulee olla lyhyet ja tytöllä pitkät hiukset. Näin se on tarkoitettu. Sano kuka muu mitä tahansa.

3. Oletko koskaan saanut matikan kokeesta kymppiä?
- En muistaakseni ollut koskaan missään kympin oppilas. Mutta matikka oli peruskoulussa mun vahvimpia osaamisalueita. Mutta koska olin aina enintään ysin oppilas, niin ei se mahdollistanut mulle kymppejä. Mä en vaan osaa saada kaikkea oikein.

4. Tarkasteletko itseäsi usein peilistä?
- Itseasiassa kyllä. Mun on katottava itteäni lähes aina kun kuljen peilin ohi. Vaikka mä en ulkonäöltänikään ole kympin luokkaa, niin kyllä mulle mun ulkonäkö on suhteellisen tärkee. Tai siis silleen, että näyttää siltä miltä tykkää. Ja se vaatii välillä peilille irvistelyä.

5. Valvotko mielelläsi myöhään?
- Se on niin vaihtelevaa. Toisinaan mä tahdon nukkumaan heti herätessäni, mutta toisinaan taas on ihan kiva muistella vielä nuoruuttaan kun oli vaan pakko valvoa. Eli toisinaan pakotan itteni valvomaan, että saisin niitä samoja fiboja kun nuorena. Tosin, ei se nykyään enään onnistu. Siitä tulee vaan väsyneeksi ja kiukkuiseksi. 

Silti mä teen sitä, mutta se ei ole enää niin mieleistä.

6. Oletko itkenyt ilosta tänä vuonna?
- Itseasiassa en ihan itkenyt ole. Mut mulle tuli jotenkin tosi semmonen.. Tosi suuri ilontunne kun me selailtiin Eiran kanssa sen vanhoi piirrustuksia. Jotenkin se vaan iski. Ei se johtunu niist piirustuksista vaan siitä tilanteesta. Semmonen, kun joku haluu jakaa sun kanssa jotain mitä on lapsena tehny. Siitä tuli aika iloiseksi.

7. Kertoisitko suurimman salaisuutesi henkilölle, jota halasit viimeksi?
- Kyllä mä luulen, että Eiralle kaikki suurimmat salaisuuteni olen kertonut. Mä olen huono salaisuuksien kanssa ja sen takia en pidä niitä vaan itelläni. Tosin! Kyllä mä pyrin pitämään lahjasalaisuudet salaisuuksina ja ne saa jakaa vasta sitten kun on sen aika.

8. Muuttaisitko asumaan maahan, jossa kävit viimeksi?
- Viro houkuttelee kyllä vahvasti vierailijana. En viinaturistina, vaan kokemuksena viime reissu oli aivan omaa luokkaansa. Vaikka ne maisemat onkin aika samalaisia kun Suomessa, mutta joku siinä vain kiehtoi.

Mä olen syntynyt Suomessa ja pysyn täällä. Ei mua saa täältä pois mikään. Mä olen niin suomalainen, että täältä muuttaminen ei vaan onnistuisi.

9. Pukeutuisitko koulukuvaukseen vaatteisiin, jotka sinulla on nyt päällä?
- En. Mä en todellakaan haluais olla koulukuvassa kotihousuissa. Koulukuvaukset vaati aina oman panostuksensa. Vaatteet, joista itse tykkää.

Tai no periaatteessa yksilökuvaan voisin mennä, koska mulla on huppari ja pitkähihanen paita päällä. Eihän ne housut siinä mihinkään näkyisi.

10. Söisitkö koko loppuelämäsi ruokaa, mitä viimeisimpänä söit? 
- Mä söin viimeksi tonnikalapastaa ja jonkinlaista kauraleipää. Kyllä mä sitä periaatteessa voisin loppuelämäni syödä. Siinä ei ollut edes vaaleeta pastaa ja se ei oikeestaan ollut millään tapaa epäterveellinen setti. Ehkä jos siihen välillä jotain pientä vihreetä sais ja toisinaan vaikka kunnon pihvin.


Ja sen pituinen se. Tää muuttuu vaan kerta kerralta mielenkiintosemmaks tää kysymyksiin vastailu. Tää on jotenkin tosi hauskaa. En tiedä onko näitä hauska lukea, koska kukaan ei koskaan sano mitään, mutta näin mä tulen tämän tekemään.

Jos mulle joskus tosiaan ilmestyy jokin muu idea, niin tottakai toteutan sen sitten. Mutta niin kauan kun mennään ilman suurempia aiheita, niin jatketaan näillä.

Terveisin,
Tekko

5 kommenttia:

  1. "Kyllähän se nyt on selvä, että pojalla tulee olla lyhyet ja tytöllä pitkät hiukset."

    EN vaan ymmärrä tuota ajattelutapaa.. :D
    jermu on kans sitä mieltä, että tytöillä pitää olla pitkät hiukset muute näyttää kuulema rekkalesbolta.. mutta sitte toi ei täsmää yhtää sen ajattelutapaan että pojilla pitäis olla lyhyet hiukset se nim. tykkää pitkistä hiuksista itellään. en tajua. miks pojilla se ei oo sit niin järkyttävä asia kuin tytöillä..?

    Ite oon sitä mieltä, että olkoot hiukset tai ei nii jokaisella on oma tyyli ja mieltymykset, mikä minä olen niitä tuomitsemaan. :)

    -WWL

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löysit itseasiassa sen ainoan epäkohdan jota en muistanut korjata. Kyllä tytölle sopii lyhyt tukka. :D Sivusiilit yms. on ihan näyttävän näkösiä.

      Mutta mitä tulee pitkiin hiuksiin pojilla - kuten sanoit tosta tuomitsemisesta - mikä minä olen tuomitsemaan niitä enää pojiksi.

      On se kyl periaatteessa jännä, että naisille sopii lyhyet tai pitkät, mutta miehillä lyhyet on ehdottomasti parempi. Mua järkyttää ne jotkut naisten ihannemiehet, joilla on ruma parransänki ja pitkä tukka. Joko naiset on sekaisin, tai mä en vaan ymmärrä.

      Tai jos palataan johonkin kivikaudelle, niin siellä ei ollut kun rumia miehiä epäsiisteine naamoineen ja pitkine hiuksineen. Ehkä naiset sit tykkää kivikaudesta sen verta, että tommonen mies voi olla ihanne. :D

      Poista
    2. Hetkinen hetkinen hetkinen! Yksi korjaus vielä! Tietyissä tapauksissa miehillekin sopii pitkät hiukset. Mut jos se ei sovi kasvoihin, niin ehdottomasti ei. On tapauksia, joissa siihen on jo niin tottunut, että ei osaa kuvitella sitä lyhythiuksisena.

      Tää on täynnä epäkohtia, mutta huumoria pitää olla. :D

      Poista
    3. Se tais vaan olla sun aivojen pikainen mielipide asiasta jonka "unohdit" korjata. :D
      Totta toi että joillekki sopii ja joillekki ei. ja ne joille ei sovi mut tykkäävät ite ks. hiuksistaan nii siinäkös on. Tuskin kukaan menee jokaisen vastaan tulevan hiuksia kommentoimaan tykkääkö niistä vai ei. :D
      ..mut joo ei tästä kirjotuksesta kyllä voi mitenkään suuttua! :3
      Oli kiva kun pysty kirjottaa (pitkästä aikaa) ees yhestä asiasta tänne kommenttii.
      Vaadin lisää näitä mahdollisuuksia! :D

      -WWL

      Poista
    4. Päivittäin sulla on mahdollisuus. :D Kommentoi kaikkia asioita. Kommentoi ilman ajatusta. En mä kommenteista suutu - päinvastoin. Kaikki kommentit on kivoja, mutta niitä tulee tosi vähän.

      Onneks ees joskus saa vähän bäkkiin ni voi jatkaa kirjottelua vielä kommenttiosiossakin! :D

      Poista

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)