19. joulukuuta 2015

Joulukuun yhdeksästoista

Herättiin tossa ihan ihmeelliseen aikaan. Tai no, Eira oli herännyt vielä aikasemmin kun minä. Kello tais olla jotain vaille neljä kun mä avasin silmäni. Ja nyt sitten vaan ollaan hereillä ja ihmetellään.

En tiedä ootteko huomannut, mutta joulu alkaa olemaan todella lähellä jo. Eli tässä viedään jo viimeisiä kysymyksiä. Ja kysymyksestä tuli mieleen, että mulla on tossa oikeella (ei näy vissiin mobiiliversiossa) kysymys teille. Ei tarvii kun painaa yhtä palloa ja sen jälkeen "vote". Sitten mielipiteesi on tullut minulle selväksi.

Vastaamalla siihen tiedän sitten, että onko tää ollu teille yhtä hauskaa kun mulle.

1. Muuttaisitko Amerikkaan vai Ranskaan?

- Näistä kahdesta vaihtoehdosta valitsisin kyllä Amerikan. Ei mua Ranska kiehdo oikeen millään tasolla, mutta Amerikassa on ehkä sitä jotakin. Mutta kuitenkin, Suomea en jätä, sori vaan kysymys.

2. Kävisitkö koulua jos se olisi vapaaehtoista?
- Elikkä tässä iässä kun koulunkäynti on vapaaehtoista, niin pitää mennä ajassa taaksepäin ja miettiä peruskoulu uudelleen. Ja kyllä, minä kävisin koulua vaikka se olisi vapaaehtoista. Tietenkin jos se vapauttaisi myös sen, että saa opiskella vain tiettyjä aineita, niin karsisin joitain mielestäni turhia tunteja pois. Ehdottomasti uskonto olisi yksi mitä en vapaaehtoisesti opiskelisi. 

3. Avaruus- vai maailmanympärysmatka?
- Mua pelottaa avaruus, joten kyllä se karsii pois avaruusmatkan kokonaan. Maailmanympärysmatka on paljon turvallisempi vaihtoehto ja ehdottomasti kiehtovampi ajatuksena. Ei mua kyllä sekään mitenkään erityisesti houkuta, mutta näistä vaihtoehdoista oli valittava.

4. Yö vai aamu?
- Kausi-ihmisenä mä en voi valita vaan toista. Toisinaan mä tykkään yöstä enemmän kun aamusta, mutta sitten on taas niitä kun tykkään aamusta enemmän kun yöstä. Molemmissa on omat hetkensä. Ja vaikka mä kuinka yritän, niin en saa valittua vain toista.

5. Pesetkö kätesi saippualla?
- Mä oon itseasiassa erittäin huono pesemään käsiä. Kyllä mä sen nyt silleen oon oppinut, että jos oon käyny vessassa tai jos alan tekemään ruokaa, niin ehdottomasti kädet pitää pestä. Mutta yleensä teen sen pelkällä vedellä. Jos tuntuu, että kädet on oikein likaset niin sillon saatan sortua saippuan puoleen.

6. Mikä on lempikirosanasi?
- Mulla ei varsinaisesti ole mitään lempikirosanaa. Mielentilasta riippuen tulee viljeltyä kyllä lähes kaikkia. Nyt isoveli on yrittänyt kovasti opettaa mut siitä v-kirjaimella alkavasta kirosanasta eroon, mutta ei se vaan niin helposti lähde.

7. Oletko halannut ketään tänään?
- Olenhan minä. Mä oon vähän semmonen ihminen, että tykkään halailla tota Eiraa aina vaikka vaan ohimennen. Läheisyys on jees ihmiset. Halailkaa toisianne.

8. Mitä sanaa vihaat?
- Se ei varsinaisesti ole sana, vaan se on joku Anttilan mukahauska sanaleikki. Erinomanlainen. Voi juma, toi sana saa mut näkemään punasta. Suomen kieltä ei väännellä tommosiin typeryyksiin, hemmetti.

9. Paljon kello on juuri nyt?
- Taas mun tekis niin mieli vaan jättää tää kysymys välistä, mutta vastaan tähän silti. 7:45. Ja tämä saa mut nyt ottamaan yhen bonus-kysymyksen, koska tähän ei voi vastata tän viisaammin.

10. Kenet julkkiksen näit viimeksi kaupungilla?
- Mä en hirveen usein julkkiksia näe. Viimeks näin vissiin Auroran kun se oli Hyvinkäällä keikalla. Ja itseasiassa tässä vaiheessa voisin vielä kertoa sen, että mä oon pitkään halunnu nähä Raappanan livenä, mutta oon sen kaks kertaa onnistunut ohittamaan myöhästymällä.

BONUS 1. Onko tosiaan hiustenvärillä väliä?
- Ehdottomasti ei. Mä en ymmärrä miten joku hiustenväri voisi vaikuttaa mitenkään mihinkään. No tietenkin ulkonäköön, mutta jokainenhan näyttää siltä miltä tahtoo. Oli sulla sitten vaikka sininen tukka ja kannat sitä ylpeänä, niin ei ketään ole mikään sanomaan siihen mitään.


Ja näin ollaan taas maalissa. Ja itseasiassa mun täytyy nyt tarkkailla noita kysymyksiä vielä uudelleen ja ehkä kerätä sieltä ne toimivat ja uudet. Siellä on nimittäin tosi typeriä ja vanhoja kysymyksiä seassa - ja niihin en lähde vastaamaan.

Huomisen luukkuun tulen ainakin laittamaan seuraavanlaisen kysymyksen: "Käytätkö farkkuja kotona?" Eiks tää kuitenkin kiinnosta kaikkia? Jännityksella odottamaan, koska vastaus selviää huomenna.

Pitäkää hauskaa.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)