3. joulukuuta 2015

Joulukuun kolmas

Tää ei oo enää niin hankalaa kun muistin. Mä koko eilisen päivän melkein odotin, että pääsen jatkamaan kysymyksiin vastailua. Niihin on meinaan oikeesti hyvin mukavaa koittaa keksiä jotain todella fiksua vastausta.

Otetaan ne kysymykset nyt heti pois alta, koska sit mul on yks juttu minkä tahdon myös tänään mainita. Vaikka eilen jäätiin kysymykseen 10, niin en aloita tätä numerolla 11. Mä teen tän nyt omalla tavallani. Eli aina kun mun tekee mieli vastailla kysymyksiin niin etin 10 kysymystä ja vastaan niihin (tosin edellisistä kysymyksistä on vielä 90 jäljellä, joten nyt ei tarvitse etsiä)

1. Ketä pidit viimeksi kädestä kiinni?
- Luulen, että kaikki tietää tähän vastauksen. Kyllä se on Eira.

2. Kuka viimeksi kysyi mitä sinulle kuuluu?
- Tää kysymys menee varmaan sinne Kierrätyskeskuksen haastattelun aikoihin. Tai no siellä kysyttiin muistaakseni, että "miten sulla muuten menee?", että eikö se ole tarpeeksi lähellä?

Ja itseasiassa, koska en tahdo tehdä tätä niinkuin teinit/pikkutytöt, niin vastaan teille kysymykseen "Mitä sulle kuuluu?"

Mulla menee itseasiassa aika hyvin. Tiedostan, että mulla on tammikuussa paikka, jossa alottaa arkipäivien tuhlaus. Mulla ei tällä hetkellä ole mitään suurempia ongelmia minkään asian kanssa ja voin elää täysin rauhallista elämää. Joulun odotus on mulle aina ollu aika iso juttu, mutta en tee siitä stressinaihetta. Kaikin puolin mulla menee hyvin.

3. Milloin rakastuit?
- Tarkkaa päivämäärää siihen on hyvin vaikea sanoa. Mä olin Eiraan ihastunut jo pitkään ennen kun päätettiin alkaa seurustelemaan. Ja kyllä se rakkaus tuli kuvioihin mukaan myös hyvin nopeesti niihin aikoihin.

4. Oletko joskus vain heittäytynyt hetkeen ja antanut kaiken muun olla?
- Itseasiassa mä en kovinkaan usein mieti "kaikkea muuta". Jos mä teen asioita, niin kyllä mä teen ne yleensä keskittyen asiaan. Nytkin mä teen tätä blogia ja mitkään muut asiat ei mua häiritse. Vai ymmärränköhän kysymyksen nyt väärin?

On tietenkin ollut niitäkin tilanteita, kun "heittäytyy hetkeen", koska on pinna palanut ja sitten ei ole välittänyt muiden ihmisten mielipiteistäkään. Ainut mikä on merkannut, niin oma fiilis.

5. Kuka meinasi viimeksi tehdä sinut hulluksi?
- Tässä on ollu vähän tämmönen epämääränen tilanne kavereiden kanssa. Asia johti toiseen ja nyt mä olen itse pääpiru. Se, että menet sanomaan yleisen mielipiteen ja saat siitä vain itse lokaa niskaan.. Se meinaa tehdä hulluksi. Tosin, se ei ole "kuka" vaan "mikä". Joten sanotaan, että kaikki kyseisen tapahtuman osapuolet.

6. Ärsyttävätkö säännöt sinua?
- Nyt me päästiin aiheeseen, joka on puhuttanu mua tässä jo monta viikkoa/kuukautta. Tähän vastaaminen on erittäin helppoa, koska mä olen tätä miettinyt pitkään.

Mua ei todellakaan ärsytä säännöt. Mua ärsyttää ihmiset, joita "ei säännöt koske". Mun mielestä säännöt on hyvin tärkeitä elämän kannalta, jos niihin vaan asennoituu oikein. Kaikkea vastaan ei tarvitse sotia. Säännöt tekee elämästä helpompaa, eikä päinvastoin. Kaikessa ei tarvitse vaivata omaa päätään. "Onko tämä nyt väärin jos teen näin?", kyllä se on jos se säännöissä kielletään.

Ymmärrän, että nuorille se saattaa olla ongelma. Ja olen huomannut, että aikuisille ihmisille internet tuntuu olevan toisinaan jonkinlainen ala-aste. Säännöt on, mutta niitä ei vaan yksinkertasesti jakseta noudattaa. (Ei, en ole tarttunut trolliin, nämä ihmiset eivät välttämättä edes tiedosta mikä se on.)

7. Oletko ollut ihastunut vasten tahtoasi?
- Ihastunut vasten tahtoani? Eihän se ole mahdollista. Eikö ihastumiseen tarvita kuitenkin aina ne tunteet? Vai haettiinko tällä kysymyksellä kenties sitä, että olenko ihastunut johonkin, jota ei voi saada? Mene ja ymmärrä. Mutta jaaritteluiden jälkeen on hyvä todeta, että en ole.

8. Pidätkö mansikoista?
- Mansikka on oikein maittavaa kaikissa muodoissaan. Sellaisenaan, jäätelössä, pirtelössä tai vaikka jugurtissa. Oikein maittavaa.

9. Syötkö vihanneksia?
- Hyvin vähän. Tiedän, niitä pitäisi syödä enemmän, mutta en ole koskaan oikein oppinut. Tykkäät monista ja voisin syödä niitä, mutta ei sitä vaan jotenkin osaa ostaa sellasia. Ja vaikka ostaiskin, niin ei niitä oikein osaa kaivata ja ne saattaa unohtua. Joskus vielä opettelen syömään niitä paremmin.

10. Oletko joskus poiminut luonnosta kukkakimpun ja vienyt sen sinulle tärkeälle ihmiselle?
- Mulla on vähän semmoset muistikuvat, että joskus pienenä on tullut vietyä äitille pihalta kerättyjä kukkia. Ja muistaakseni äiti on ottanut ne hyvillä mielin vastaan - tai ainakin ne on päätynyt pieneen ruukkuun. Ei sitä jotenkin enää näin vanhana - tai ainakaan miehenä.


Siinä oli päivän kysymykset ja vastaukset. Seuraavaksi siihen juttuun, josta tahdoin vähän puhua.

Eli blog(g)aaminen. Mä yritän sitä toisinaan kaupata ihmisille hyvänä tapana purkaa päätä. Ja nyt mä kauppaan sitä ihan yleisellä tasolla.

Tää on oikeesti auttanu mua hyvin paljon mun elämässä. Saanu purkaa pahan, hyvän ja jotain siltä väliltäkin. Kertoa ihmisille mielipiteitään asioista. Huomannut, että joitain kiinnostaa mun elämä. Tässä ei ole oikeestaan minkäänlaisia normeja, joiden mukaan pitäisi kirjoittaa. Joka päivä voi kirjottaa ihan eri asioista.

Mä en tähän hätään löydä yhtään pahaa sanottavaa tästä harrastuksesta.
Jos tää yhtään kiinnostaa sua millään tapaa niin suosittelen kokeilemaan. Ja jos nappaa, niin ilmotelkaa ihmeessä - mä voin ruveta lukijaksi (vaikka välillä vähän vinkkailla kirjotusvirheistäkin (vitsi vitsi)).

Mutta siis syy siihen, miksi yritän tätä kaupata muille on se, että mua kiinnostais nähä myös muiden blogeja. Joo, mä tiedän, netti on täynnä niitä. Mutta ei mua kiinnosta tuntemattomien ihmisten elämä niin paljoo kun tuttujen.

Mutta ei paasata siitä sen enempää.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)