2. joulukuuta 2018

02122018 | Toinenko?


Mähän tajusin, että mun on tänään tehtävä tää luukku pois alta heti "aamulla". Pitää olla tossa neljän aikoihin teatterilla, ja en tiedä yhtään kauanko siellä menee. Enkä uskalla jättää tämän tekoa iltaankaan, koska mä en todellakaan halua unohtaa yhtään luukkua tänä vuonna.

Mä olin miettinyt toiseksi jokerikortiksi sitä vanhojen blogitekstien esittelyä, tai läpikäymistä, mutta mä en oo enää siitä yhtään varma. Lueskelin tässä about tunnin niitä ja mun mielestä niissä ei ollut mitään mielenkiintoista. Tai mitään semmosta, mitä olisi kiva avata täällä sen enempää. Tylsää hölinää vaan, ja lähinnä vaan sen aikaisia kuulumisia. Jos mä en koe niitä mielenkiintoiseksi, niin ette kokisi tekään.

Löysin kumminkin semmosia kyselypätkiä. Ihan mielenkiinnon vuoksi voitaisiin tehdä niin, että otan ne vanhojen vastauksien kanssa tänne, mutta en vielä lue niitä vanhoja vastauksia, vaan vastaan niihin uudelleen ja katotaan mikä on muuttunut ja mikä on pysynyt samana. Jos noi kysymykset ees on semmosia "pysyviä", luen ne itsekin ensimmäistä kertaa niihin vastaillessani.


1. Mihin käyttäisit 20 euroa juuri nyt?
- Tällä hetkellä käyttäisin tommosen rahan johonkin joulukalenterin luukkuun. Suunnittelisin jotain kivaa ja toteuttaisin sen. Omasta mielestäni mielenkiintoisimmat luukut sisältää jotain, mikä on maksanut jotain. Jotain ruoanlaittoa tai vastaavaa. Ja mä haluan tästä joulukalenterista mielenkiintoisen.

2008: Siis tällä hetkellä mä vissiin kävisin ostamassa DVD-leffoja muutaman kappaleen, koska on niin pirun tylsää ja pitäs saada jotain tekemistä. Elokuvissahan sitä tekemistä vasta oiskin.

✖ Muistan kyllä kun aikanaan keräilin DVD-elokuvia. Niistä tuli vähän niinkuin jokin huume; pakko saada lisää.


2. Milloin viimeksi olet puhallellut saippuakuplia?
- Kesällä. Kesäteatterin taukopaikalle oli joku ilmeisesti unohtanut saippuakuplavälineistöä ja pitihän niitä nyt kokeilla.

2008: Ei kykene muistamaan edelleenkään. Minkä ihmeen takia saippuakuplat kiinnostaa näitä kyselyitä näin pirusti?

✖ Mä vastailin sillon tosi paljon kaikkiin kyselyihin, ja ilmeisesti olin jo ihan rikki.


3. Löytyykö kaapistasi mitään maastokuviollista vaatetta?
- Taitaa mulla olla semmoset housut, mistä saa otettua lahkeet pois siten, että niistä tulee shortsit. Mä tykkään jossain määrin maastokuviosta, mutta ei semmosia vaatteita tuu hirveesti ostettua.

2008: Edelleen löytyy. Paita, housut ja huppari. Tääkin tuntuu kiinnostavan.

✖ Mä en muista tota maastokuvioista hupparia mistä oon kirjottanut.. Onko mulla muka ollut semmonen? Vai onko Tekko 2008 valehdellut?


4. Lähin oleva sininen tavara/esine?
- Mä olisin halunnut vastata tähän jotain, että "naapurin sininen kissa" tai jotain, mutta lähin sininen esine on mun sininen kaulahuivi. Olipas jotenkin tylsä.

2008: Mun uusin paita taitaa olla lähin sininen tai sitten se on toi mun toisiks vanhin cäppi, joka on mun selän takana. En tiiä kumpi on lähempänä enkä jaksa hakea mittanauhaa.

✖ Ei osunut kyllä yhtään, miksei toi sama cäppi olis voinut olla nyt lähellä? Se olis ollut hauskaa!


5. Mitä olet syönyt viimeksi?
- Äsken söin Fazerin joulukalenterista tän päivän suklaan. Sitä ennen söin aamupuuroa, vaniljarahkalla ja vadelma-mansikkahillolla.

2008:
Eilen yöllä nälissäni kävin hakemassa jonkinlaisen pihvin jääkaapista. Sen jälkeen en ole syönyt mitään. Nälkähän tässä alkaakin jo olemaan.

✖ Miten ei voinut muka osua yhtään kohilleen?


6. Milloin joit viimeksi alkoholia?
- Hmm. Toissa viikonloppuna ehkä? Kännissä en oo ollut kohta kuuteen viikkoon, mutta välillä on kiva ottaa yks tai kaks.

2008: Perjantaina tuli vähän maisteltua. Ehkä joissain määrin liikaakin? Ken tietää.

✖ En voi muistaa miksi olen muka juonut ehkä jossain määrin liikaakin, mutta ehkä sitä tuli harrastettua noihin aikoihin liikaa.


7. Mikä olisi todennäköisin syy siihen että olet jäänyt auton alle?
- Helppo! Eira mulle jatkuvasti sanoo, että mä en näy tuolla liikenteessä. Ja se saattaa ikävä kyllä olla totta.. Pitäis alkaa vakavissaan harkitsemaan sitä heijastimen käyttöä.. Tai no joo, ei sitä tarvii harkita, koska pitäis vaan mennä ja ostaa! Eli käytännössä pitäis saada aikaseks, ennen ku jää auton alle.

2008: Oon niin paljon omissa maailmoissa kun tuolla kävelen, että ehkä mä epähuomiossa olisin astunut päin punasia ja auto tulis päin. Tai sitten joku känniläinen ajais jalkakäytävällä ja jäisin alle.

✖ Nykyään mä en enää kulje katse jaloissani. Se poistaa ton epähuomiossa auton alle jäämisen riskin aikalailla kokonaaan.


8. Koska viimeksi leikkasit hiuksiasi?
- Ei siitä ole montaa viikkoa.

2008: Ite en oo niitä koskaan leikannu, mutta siitä kun leikkautin niitä niin on jo tovi jos toinenkin.

✖ Mä en jotenkin ees muista aikaa, kun en muka ite leikannut mun omia hiuksiani? Niin on kuitenkin ilmeisesti joskus ollut.


9. Montaako erilaista juomaa olet juonut tänään?
- Kahvia.. Niin, kahvia. Eli yhtä. En oo ollut vielä niin kauaa hereillä, että olisin kerennyt juomaan mitään muuta.

2008: Vain ja ainoastaan yhtä ja sekin oli kahvi. 

✔ Ensimmäinen piste!


10. Missä säilytät kolikoitasi?
- Mulla ei ole kolikonsäilytintä. Mulla kun ei melkein koskaan ole käteistäkään. Jos olisi, niin kolikot olisi luultavasti lompakossa omalla paikallaan, kunnes ne sieltä ajautuisi pelikoneeseen.

2008: Lompakon kolikkopuolella? Onko niitä muitakin paikkoja missä niitä voi säilyttää? Tarviin niitä aina mukanani ja lompakon mukana ne tulee parhaiten perässä.

✔ Kai tää oli jo toinen piste?


11. Itketkö helpommin fyysisestä vai henkisestä tuskasta?
- Viimeisimmät itkut on tullut siitä, kun oon kattonut jotain surullista videota Youtubesta. Mun oli nimittäin pakko testata mun tunteiden palaamista tossa yhteen aikaan, ja aika usein sain itkun aikaiseksi aika pienestäkin. Eli ehkä se on toi henkinen tuska. Eikä välttämättä edes tuska, koska just muistin mun viimesen itkun: itkin sen takia kun sain puhuttua Eiralle yhestä asiasta, ja se paino putos mun hartioilta. Vapauduin ja kyyneleet tuli.

2008: Kyllä se on henkinen tuska mikä mut saa itkemään, joka todettiin sitten jo viime perjantaina. Jep jep.

✔ Kolmas piste!


12. Minkä väriset silmät ja hiukset sinulla oli syntyessäsi?
- Silmät, öö, ne on kai vihreenruskeet? Ja mun mielestä ne on aina ollutkin. Hiukset on mun käsittääkseni ollut vaaleat, tai ainakin mun joissain nuoruuskuvissa mun hiukset on vaaleet, joten kai ne on ollut syntyessänikin?

2008: Silmät oli vissiin saman väriset kun nyt ja hiukset sitten vaaleet. Enpä oo pahemmin ottanut selvää.

✔ Neljäs piste. Nyt näitä alko oikein satamaan.


13. Onko sinulla/teillä kylpyammetta?
- Ei ole. Oon Eiralle aina sanonu, että tahdon kylpyammeen. Eikä se tahto ole vieläkään toteutunut.

2008: Ikävä kyllä ei ole. Haluisin niin kylpyyn.

✔ Tää olis viides piste jo!


14. Pidätkö pillifarkkuja?
- En, en ja en. Isot farkut on ollut aina mun juttu ja tulee aina olemaan.

2008: EN TODELLAKAAN! Ei oo mitään kauheempaa kun jätkä joka käyttää ihoa myötäileviä pöksyjä. Tosi homoa, yäk.

✔ Piste, mutta ei se mun mielestä enää ole "tosi homoa, yäk." Ihmiset saa käyttää semmosia vaatteita kun niitä huvittaa käyttää.


15. Millaisen huulirasvan omistat?
- En omista. Välillä kyllä olis ihan ok omistaa, koska huulet tahtoo repeillä, mutta.. En oo koskaan kai ostanut huulirasvaa, niin en jotenkin osaa ostaa jatkossakaan.

2008: En omista, koska ei oo ollu tarvetta käyttää.

✔ Ihan samoilla alkusanoilla jopa. Piste!


16. Mitä mieltä olet vaaleanpunaisista Dakinen massarepuista?
- Dakinen.. Massareppu? Tää on ollut ilmeisesti joku juttu vuonna 2008? Mä en muista siitä mitään, mutta sanotaan tästä samaa kun kaikesta muustakin "muodista": Hankkikaa oma tyyli! Omaperäisyys on muodikkaampaa kun muoti.

2008: Massatuotteet on aina ihan hirveitä, että en vissiinkään pidä?

✔ Piste. Massan mukana meneminen ei oo koskaan miellyttänyt mua.


17. Oletko nähnyt The Simpsons movien? Mitä pidit?
- Oon nähnyt useeseen otteeseen nyt. Oon nähnyt jopa sen suomalaisilla dubeilla.. Mut täytyy sanoa, että en kyllä ehkä pidä siitä elokuvasta. Mulle jotenkin noi Simpsonit vanhenee aina. En tykkää kattoo yhtään Simpsonin uusintojakaan, ne ei vaan enää toimi toista kertaa.

2008: Olen nähnyt ja pidin mä siitä niin englannin kun suomen kielelläkin puhuttuna. Loistava leffa, mutta kyllä The Simpsons televisiosarja on parempi.

✔ Sanoisin, että tää on vaan puolikas piste. Mä oon näköjään aikasemmin tykännyt siitä.. Hups.


18. Lempihedelmäsi?
- Se on ehkäpä omena. Mä tykkään niistä kaupan isoista vihreistä omenoista. Ja sit ku noi pihan omenapuut tuottaa hedelmää, niin niitäkin on kiva syödä.

2008: Hedelmä? Nyt pistit kyllä pahan, koska en syö hedelmiä.

✖ En tosiaan aikanaan syönyt mitään hedelmiä.. Ois ehkä kannattanut. Jäi piste sen takia saamatta.


19. Milloin olit viimeksi eläintarhassa?
- Mä oon kai ollut vaan kerran eläintarhassa, ja se oli joskus lapsena/nuorisolaisena vanhempien ja pikkuveljen kanssa.

2008: Siitä on nyt jo muutama vuos kun minä, Jouni, mutsi ja faija käytiin korkeansaaressa. En muista, mutta onhan siitä siis jo vissiin 4-5 vuotta.

✔ Kappas, ihan saman reissun muistin jo silloin. Nyt siitä on siis aikaa vaan.. Öö, 13-14 vuotta?


20. Oletko ikinä kerjännyt jotain vanhemmiltasi sanomalla "Kaikilla muillakin on sellainen..."?
- Mä en haluais uskoa, että olen joskus tehnyt niin. Mutta jos olen, niin olen tehnyt sen ennen kun aloin ymmärtämään mitään. Heti kun mä aloin ymmärtämään jotain, niin kyllä mä olen ollut lähinnä, "saanko mä tommosen, kun kellään muulla ei ole tommosta?"

2008: Olen joskus tosi pienenä. Sillon kun vielä itse juoksin massatuotteiden perässä. En siis enää aikuisiällä ole edes yrittänyt.

✔ Tää kai on piste?


21. Käytätkö käsivoidetta?
- Enpä oikeestaan.

2008: En, en ja en.

✔ Piste.


22. Milloin olet viimeksi värjännyt hiuksiasi?
- Vähän ennen sitä kun viimeksi leikkasin.. Eli noin pari viikkoa sitten?

2008: Eihän tuosta kovin pitkää aikaa ole, että aika äskettäin.

✔ Äskettäin ja noin pari viikkoa, sama asia? Piste.


23. Kengänkokosi?
- 46 on semmonen aika ideaali kengänkoko. Menee jalkaan 45 numeroisetkin, mutta ne on hieman epämukavat.

2008: 44-46. En oo ihan varma asiasta ni annoin tommoset vaihtoehdot.

✔ Nykyään oon aika varma, että se on toi 46.


24. Kädessäsi on matkalippu. Siinä lukee meno-paluu. Kysymys kuuluukin, lähtisitkö mieluummin menneisyyteen vai tulevaisuuteen?
- Mä lähtisin 90-luvulle. Mä oon aina halunnut elää sitä punkkikulttuuria mitä sisko eli sillon. Eikai se aina niin hienoa ollut, mutta mä oon jotenkin vaan ihastunut siihen ajatukseen. Voi olla, että se on ihan hyvä vaan, että se pysyy vaan ajatuksena mun pääkopassa.

2008: Menneisyys mua kumminkin vielä tässä vaiheessa elämää kiinnostaa enemmän. Mutta tavallaan mua kiinnostais myös nähä miltä toi Hyvinkään tuleva kauppakeskus näyttää valmiina..

✔ Kyllä mä tän pisteenä näkisin.


25. Montako paitaa sinulla on päälläsi nyt?
- Mulla on päällä vain t-paita, joten vain yksi. Jos vaan viitsisin hetkeksi lopettaa tän kirjoittamisen, niin laittaisin kyllä hupparin päälle. Täällä on aika vilponen.

2008: Yksi, yksi ja yksi. Siis yksi.

✔ Rokkasin yhtä paittaa sillonkin, joten piste.


26. Oletko katsonut kokonaista jalkapallo-ottelua alusta loppuun?
- En ole. Jalkapallo on niin TYLSÄÄ. Jääkiekko on sitten eri asia..

2008: En nyt, en aikaisemmin, enkä aio koskaan edes yrittää.

✔ Hyvä minä! Olet ollut ihan asian ytimessä. Piste!


27. Milloin olit viimeksi hautajaisissa?
- Ukin hautajaisissa mä vissiin oon viimeksi ollut.

2008: Ensimmäistä kertaa koskaan tänä vuonna. Lepää rauhassa ukki.

✔ Hmph.


28. Kutiatko helposti?
- Välillä. Mä osaan kylläkin useimmiten kytkeä mun kutiamismoodin pois.

2008: Tavallaan ja tavallaan en. Riippuu kastikkeesta.

✔ Ihan varmasti oon samaa ajatellut jo sillon, joten helppo piste.


29. Onko sinulla ainakin yhden poptähden juliste seinälläsi?
- Mulla ei oo mun mielestä ollut koskaan. Ainakaan omasta toimesta. En oo koskaan ollut oikeen mikään fanboy.

2008: Ei mul oo ees yhen raptahden julistetta seinällä ni miks mul ois jonkun poptähden? Näh.

✔ Ja mikään ei ole muuttunut.


30. Kuinka usein katsot itseäsi peilistä?
- Mulle on sanottukin siitä, että mä katson itseäni ihan liikaa peilistä. Sillon vielä kun tupakoi, niin siis.. Meillä on peili tossa terassilla ja mä olin itse itselleni usein tupakkaseura.. Pitäis ehkä lopettaa.

2008: Aina kun poistun meiän huoneesta, koska meiän ovea vastapäätä on kokovartalopeili.

✔ Annan taas mielivaltaisesti itselleni pisteen tästä. Oli siinä kumminkin toi sana "Aina".


31. Mikä kehon osa on vaikein piirtää?
- Kyllä mä näkisin, että se on käsi tai jalka. Siis niinkuin sormet ja varpaat ehkä lähinnä. Piirtää ne sitten ohjeesta tai vaikkapa läpi, niin ei niistä saa kyllä koskaan mitään selvää.

2008: Silmä, silmä, nenä, suu, hammas ja kieli.

✖ Oon jotenkin vissiin heittänyt tän jo tässä kohtaa vähän vitsiksi. Tai ehkä tää on ollut vitsiä kaikki. En mä meinaan muista, että koskaan ois naama ollut vaikein asia piirtää..


32. Käytätkö nukkuessasi sukkia?
- En jotenkin osaa edes kuvitella, että pitäisin. Se on jotenkin hirveen epämukavan tuntuista. Eli en, en minkäänmoisia.

2008: En, en ja en.

✔ Helpot pisteet sieltä pois.


33. Minkä värinen päiväpeittosi on?
- Ruskee. Se on sekä vaaleanruskea, että tummanruskea. Sitä paitsi se ei ole "päiväpeittoni", vaan se on "päiväpeittomme".

2008: Päiväpeitto? Taisin syödä sen vahingossa.

✖ Ei sitä kyllä tullut nuorempana ees sänkyä pedattua, joten päiväpeitto oli aika vieras käsite.


34. TV-kanava jota katsot eniten?
- Itsekseni katselen ehkä enemmän MTV3, mutta sit luultavasti Eiran kanssa yhteisiä ohjelmia tulee huomattavasti enemmän Neloselta. Yhteenlaskettuna se on niin, että katselen eniten Nelosta.

2008: Sub tai MTV3, mene ja tiedä.

✖ Melkein sain pisteen, mutta kyllä se oli pakko kallistaa totuuden puolelle.


35. Tykkäätkö juustoista?
- Jep. Uusin villitys on kotijuusto. Kaikki juustot on kyllä ihan jees!

2008: Of course mä juustosta tykkään! Sulaneena se on oikein maukasta.

✔ Juustoista helppo piste kotiin.

36. Onnenlukusi?
- Mä jossain kohtaa kai yritin pitää numeroa 4 mun onnenlukuna. Se kai johtu jostain Yatzy-pelistä.

2008: Onnenlukuni? En omista vissiin semmosta, koska kaikki numerot tuottaa mulle aina epäonnea.

✖ En mä oo oikeesti koskaan ymmärtänyt onnenluvun päälle. Ei se kumminkaan luo mitään onnea tai mitään. Jossain kohtaa mulla kai tuli vaan nelosia Yatzyssä, että rekisteröin sen onnenluvuksi.


37. Kulta vai hopea?
- Kulta, ehdottomasti. Mä rakastan kullankeltaista värinä. Se on siis mun lempiväri, jos ette vielä tienneet.

2008: Hmm, jos oikein monen karaatin kultaa saan ni tottakai se, mutta jos väriltä pitäisi valita niin kyllä mä hopean ottaisin. Sopii paremmin kaiken kanssa.

✖ Nyt mä järkytyin.. Oonko oikeesti ajatellut noin?


38. Minkä ikäisenä sait halin kaverilta ensimmäisen kerran?
- Nyt täytyy sanoa, että en kyllä voi mitenkään muistaa.

2008: No wou! Kysytpäs vaikeeta. Ei tollasta voi muistaa mitenkään.

✔ Aika samankaltainen vastaus, joten aika selkeä piste.


39. Paras alkoholijuoma?
- Noin kaks kuukautta sitten mä olisin vastannut tähän Tequila, mutta koska asiat voi muuttua, en sano Tequila. Sanonpa siis, hmm, lonkero tervalla.

2008: Virtanen. Energiajuomaa ja viinaksia!

✖ Virtanen ei kyllä ole enää lähelläkään parasta alkoholijuomaa. Hassua, kuinka maku voi muuttua.


40. Minkä värisellä tuolilla istut nyt?
- Tää on kai musta ja tässä on keltaisia pilkkuja. Ehkä. Todennäköisesti.

2008: Tuolilla? Mä tietääkseni istun sängyn reunalla.

✖ Hassu fakta: Mulla ei oo koskaan ollut kannettavaa. Mun pöytätietokone oli mun sängyn päässä ja tein tuolista siis tarpeettoman istumalla sängyllä ja pelailemalla.


41. Mikä on kännykässäsi soittoäänenä?
- Öö, nyt pitää ihan tarkistaa. Soittoääni: Over The Horizon.

2008: Riippuu niin paljon soittajasta. Siellähän on JouGGista, Puolikasta ja vaikka mitä.

✖ Voi niitä aikoja kun jaksoi laittaa jokaiselle ihmiselle eri soittoäänen. Nykyään mulla ei oo puhelimessa ees äänet päällä (ellen odota puhelua), joten harvoin kuulee sen edes soivan.


42. Mikä on viimeisin lause jonka sanoit?
- Vau. Eiku hei! Meinasin jo sanoa, että en oo sanonut tänään mitään ääneen, mutta sanoinhan mä. "KOITA NYT TOIMIA!" Joo.. Semmonen. Mun näyttö nähkääs tekee sitä, että se menee aina välillä pimeeks. Tässä kun oon jo yli tunnin kirjottanut, niin se on tehnyt sitä aika paljon ja mulla alkaa olemaan hermo ihan loppu.

2008: En oo sanonut pitkään aikaan mitään. Oon istunut hiljaa omassa huoneessa ja kirjotellut tätä tyhmää kyselyä.

✖ Noihin aikoihin istuin paljon omassa huoneessa ja kuuntelin vaan musiikkia. Ei sitä tullu hirveesti puhuttua ihmisille. Jälkeenpäin ajateltuna, tää on niitä asioita mitkä vähän kaduttaa.


43. Kenelle sen sanoit?
- Lähinnä tälle mun näytölle, mutta luultavasti se ei sitä ainakaan ymmärrä. Että ehkä mä sanoin sen itselleni loppujen lopuksi?

2008: Jos mä jotain oon joskus tänään sanonut niin oon sanonut sen äiteelle tai Maahiselle.

✖ Aina ei voi voittaa.


44. Millä kulkuneuvolla viimeksi liikuit? (auto, linja-auto, pyörä jne.)
- Pyörä sen täy.. Ei! Hetkinen, nyt en muista. Se on joko pyörä tai auto. Lukitsen ehkä kuitenkin vastauksen auto.

2008: Pyörällä mä ainakin Alkossa kävin tossa perjantaina, että se on vissiin mun vastaus tyhmään kysymykseesi.

✖ Meinasin saada pisteen, mutta kyllä mä nyt vahvasti muistelisin, että auto se viimeisin siirtymäväline on ollut.


45. Mitä pelkäät tällä hetkellä eniten?
- Pelkään ehkä eniten sitä aikaa, kun toi teatterilla työskentely loppuu. Mä vaan jotenkin tykkään siitä, mutta kai elämään kuuluu se jatkuva muutos..

2008: Sitä, että äiti ei teekkään spagettia ja jauhelihakastiketta tänään. Toivottavasti se tekee, että saan syödä taas aikoihin päiväruokaa.

✖ Pienet on ollut pelot silloin. Tai ehkei se ollut pieni? Jos oisin kuollut nälkään, niin en olisi nyt tässä.


46. Minkälaista liikuntaa harrastat?
- Kävelyä ja pyöräilyä. Pyöräilyä lähinnä matkat, mutta kävely on tosissaan nyt tullut silleen, että tulee tehtyä "huvikseen" lenkkejä.

2008: Kävelyä ja kävelyä. Ei tuu muuta mieleen.

✔ Puolikas piste irtoaa, eikö niin? 


47. Minkä väriset hiukset sinulla on?
- Vaaleathan noi nyt on, ehkä vaaleimmat ikinä. Ja on siellä seassa vieläkin vähän vaaleansinistä.. Sen ei kyllä kuuluisi enää olla sielä, mutta ei se lähde poiskaan.

2008: Vaaleet, vaaleet ja vaaleet.

✔ Kyllä tästäkin pisteen saa. Eiköstä? Silloin ei ollut mitään sinistä, mutta vaaleet.


48. Kenen luona olit viimeksi?
- Eilen kävin moikkaa vanhempiani Hyvinkäällä.

2008: Villellä.

✖ Villellä tulee nykyään käytyä niin harvoin. Tai oikeestaan missään tulee käytyä niin harvoin. Keskityn nykysin liikaa vaan mun kuntoutumiseen, niin unohtuu kaikki muu..


49. Kuka nauroi sinulle viimeksi?
- Luultavasti Roni. Kyllä mä väittäisin niin.

2008: Nauroi mulle? Ei siis mun kanssa? Musta tuntuu, että mulle on viimeks nauranu nää jotka oli perjantaina Villellä. Olin mä ehkä sen verran tyhmä sillon.

✖ Mä en tiedä miksi olen ollut tyhmä.. Mutta ilmeisesti alkoholilla on ollut osuutta asiaan? Aika usein sen alaisena onkin tyhmä.


50. Mitä teet nyt?
- Vastailen kysymyksiin ja katson, että onko paljon yhtäläisyyksiä vuoden 2008 samaiseen kyselyyn.

2008: Aika tyhmä kysymys? Mä täytän tätä saatanan kyselyä tässä.

✔ Kyllä mä olen sillonkin vastaillut kysymyksiin. Piste.


51. Mihin aikaan heräsit tänään?
- Se tais olla hitusen ennen 11. Muistaakseni.

2008: Joskus tossa 12 jälkeen. Vai olisko ollu jo ennen 12..

✖ Aika lähellä, mutta silti niin kaukana.


52. Onko kädessäsi sormusta?
- Kyllä on. Molemmissa kädissä. Vasemmassa kaksi ja oikeassa yksi.

2008: Ei olee!

✖ Miksei mulla ole ollut sormuksia silloin? Mä oon kumminkin mun mielestä aina rakastanut koruja. Nyt en vois elää ilman niitä.


53. Mitä kanavaa katsoit viimeksi televisiosta?
- MTV3 ja ohjelma taisi olla Putous.

2008: Subilta mä vissiin kattosin Big Brotherin.

✖ Kaikkeen sitä on aikansa aikanaan tuhlannut. Big Brother, oikeesti.. No, ei sitä saa tekemättömäksikään.


54. Millä tuulella olet nyt?
- Tää on ollut kyllä todella työläs tämä kysymyksiin vastailu, uupunut ehkä, mutta muuten kyllä ihan hyvällä tuulella. 

2008: Aika maassa on fiilis, mut silti jollain tapaa myös ihan hyvällä.

✖ En todellakaan maassa. Nykyään on ehkä pelottavan liian usein hyvä meininki. Onneks en ajattele, että tätä seuraa joku tosi ikävä aika...


Lasketaas nopeasti muutosprosentti.. 27/27. 50% vastauksista on pysynyt "samana", joten olen puolet samanlainen kun olin 2008.

No joo, ehkei se nyt ihan tarkoita mitään, mutta ihan hauska asia oli tehdä.


Mä luulin, että kun käytän tämmösen jokerikortin, pääsisin helpommalla. Ei se ihan niin mennyt. Mulla meni noin kaksi ja puolituntia tän toteuttamiseen. Se ei ole hirveän helpolla pääsemistä..

Okei toi aika pitää sisällään myös sen kun luin noita mun vanhoja merkintöjä vuodelta 2008. Mutta se oli tähän valmistautumista, joten se lasketaan myös.

Mitä mieltä ihmiset oli tämmösestä merkinnästä? Oliko ihan tylsä? Olisiko ollut parempi ilman noita vanhojakin vastauksia? Oliko huonosti luettava? Ei tarvii vastata, koska ette te niin tee muutenkaan. Se vaan tarkottaa sitä, että mä saan jatkossakin tehdä kaiken vain ja ainoastaan haluamallani tavalla.


Tämmöinen oli luukku kaksi.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)