14. joulukuuta 2018

14122018 | Neljästoistako?


Mä toivon todella, että te ihmiset ootte ihan tyytyväisiä näihin ihan normaaleihin merkintöihinkin. Mä en oo vaan jotenkin osannut käyttää aikaani oikein, jotta saisin teille mielenkiintoista sisältöä. Mun pitäis ilmeisesti mennä joku päivä yksin kauppaan, koska jos mä meen esim. Eiran kanssa, ni mun suunnittelutyöstä ei tule mitään.

Mä oon ihminen, joka voi mennä kauppaan ja miettiä vasta kaupassa, että mitä sitä sit oikein ostais. Eira on ihminen, joka menee kauppaan ja juoksee sen äkkiä läpi keräten kärryyn kaiken tarpeellisen. Erilaisia kauppaihmisiä, joten ei se vaan onnistu.

Hmm.. Mulla on edelleenkin se avokado-luukku tekemättä. Tarkotan sillä siis sitä, että kun oon nyt vanhemmalla iällä oppinut tykkäämään avokadosta, niin musta olisi kiva tehdä siitä jotain ruokaa. Eli siis kokeilla. Kokeileminen on se juttu, koska silleen saa myös ihan mielenkiintoista luettavaa teille.


Kokeilusta mulle tuli mieleen; mä olen itse Youtuben suurkuluttaja ja mua harmittaa se, ettei siellä ole sellaista sarjaa kun: "Saako siitä syötävää?". Jos joku youtubettaja näkee tän ja hallitsee ruoanlaittoa jotenkin, niin saa käyttää!

Eli idea on niinkin yksinkertainen, että otetaan vaikka koiranruokapurkki. Voidaan olettaa, ettei se ole ihmissuuhun kovinkaan sopivaa, eikö? Sarjan ideanahan olisi siis kokkailla syötäväksi kelpaamattomista ruoista syötäviä! Kokeilla erilaisia variaatioita; olisiko koiranruoka hyvää esimerkiksi jos se korvaisi lihan makaronilaatikossa? Kaikki ymmärsi, hyvä. Sit kun loppuu oikeasti pahat raaka-aineet, niin voisi alkaa kokeilemaan esimerkiksi korvata makaronilaatikosta lihan mansikoilla tms. Mulla on ihan hyviä aivopieruja, mä voin auttaa, jos joku lähtee tätä toteuttamaan.

Mä katsoisin semmosta sarjaa. Mä oon miettinyt, että mä voisin alkaa tekemään sitä itse, mutta.. Niin, siinä on erinäisiä muuttujia. Mä en saa mistään ylimääräisiä tuloja, joita voisin käyttää johonkin turhaan. Jokainen sentti on mulle tällä hetkellä suhteellisen tärkeä. Mä voisin veikata, että tällänen sarja kun saavuttaisi tietoisuuden, niin sillä saavutettaisiin hieman ylimääräistä rahaa, mutta riskit on aina riskejä.


Tollein se lähti laukalle hienosti. Mut nyt se ei oikeestaan haittaa, koska sisältä on kuitenkin sisältöä, oli se sitten huonoa tai hyvää. Mitähän muuta mä olen miettinyt, hmm, jotain semmosta mitä normaali ihminen ei mieti.. Okei, hei! Koskinen aiheutti mulle tänään lievän päänsäryn seuraavanlaisella asialla (eli tosiaan, tää on vaan vahingon laittamista eteenpäin, ei oma aivopieru):

Näkeekö kaikki ihmiset värit saman värisinä? Älkää kuvitelko, että se olisi noin helppo. Eli; pöydällä on punainen pallo. Se nähdään punaisena, mutta miltä punainen näyttää toisen ihmisen mielestä? Entä jos toinen näkeekin punasen sinisenä, mutta kutsuu sitä punaseksi, koska on aina nähnyt asian niin? Miten sä voit kenellekään kertoa miten sä näät punasen? "Se on semmonen.. Väri."

Liian itsestäänselviä asioita on kiva lähteä miettimään. Ei ne mihinkään välttämättä vaikuta, mutta ne oikeesti saa aivot joskus tosi jumiin. Ja aivojen jumittaminen on välillä hauskaa! Vaikka sitä kutsuu jumittamiseksi, niin se on ehkä enemmänkin sitä, että aivoissa pyörii liian monia asioita samaan aikaan ja sieltä voi löytää jotain kivaa.


Joo, multa ei tänään irtoa mitään fiksua. Ehkä on hyvä lopettaa ajoissa, mutta päätetään tämä seuraavasti: miettikää jotain asiaa ja koittakaa saada päähänne jonkinlainen tilanne, että miksi se on keksitty? Esimerkiksi ovenkahva, ihan yksinkertainen päivänselvä asia. Miettikää niitä tilanteita ennen ovenkahvaa; kukaan ei ole päässyt taloon sisään!

No joo, aivot tuottaa tosiaan vaan turhuuksia tänään. En edes tiedä miksi julkaisen tämän.. Tai no, ainut syy on se, etten halua jättää päivääkään välistä.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)