27. joulukuuta 2018

27122018 | Kuulumisiako?

Se mun unirytmin korjaaminen ei todellakaan onnistunut. Joo, mä nukuin sen yhden täydellisen yön, mutta sitten tulikin joulu. Se palautti mun unirytmin siihen totuttuun: Menen nukkumaan, nukun tunnin tai pari, herään, valvon aamuun, nukahdan ja herään vasta iltapäivällä.

Ja siis se on se mikä vaikuttaa nyt vahviten siihen, että mitä mä jaksan päivän aikana tehdä. Onneks mulla ei ole enää pakotetta tähän kirjottamiseen, koska mä en välttämättä enää jaksais päivittäin kirjotella. Tää on loppujen lopuks niin fiilishommaa. Nyt päivät menee vaan laiskotellessa..

Eilen kyllä yritin ylittää väsymyksen rajoja ja lähin Eiran ja Nellan mukaan lenkille. Semmonen 3,52km mittanen lenkki ja ei se oikeestaan ees tehny pahaa, vaikka vähän luulin niin. Ehkä mun pitää vaan väsymyksestä huolimatta puskea itteäni tekemään asioita. Se näköjään saattaa toimia.. Mennään varmaan tänäänkin lenkille, tai ainakin Eira puhu semmosta ennen kun lähti reissulleen.. Jos se lähtee, ni lähen minäki!


Asiasta kukkaruukkuun; Mul on pyöriny mielessä tässä semmonen asia, että voisin tehdä tänne mun blogiin jonkun koosteen vuodesta 2018. Siis mulla on oikeesti ihan uskomattoman huono muisti, joten eikö asioiden kaiveleminen saattaisi ehkä parantaa sitä? Mä en meinaan osaa sanoa edes sitä, että mitä olen esimerkiksi tehnyt tänä pääsiäisenä? Teinkö mitään erikoista? En muista. Jotenkin mun pitäisi saada mun muistiani kehitettyä, koska kaikki vaan häviää pääkopasta.

Muutenkin mun mielestä toi koostehomma olis aika kiva. Kävisin läpi esimerkiksi sen, että mitä kivaa on tapahtunut tammikuussa ja mitä helmikuussa jne. Tää vuosi on kumminkin ollut aika tärkee, joten ehkä se olisi hyvä vielä niputtaa yhteen. Se olisi myös ihan hyvää sisältöä tänne ja se olisi tosi hyvä muisto itelle. Ei tarviis aina rullata koko blogia läpi nähdäkseen mimmonen vuosi on ollut, heh.

Tosin, mun täytyy kyllä sitä koostetta varten käydä kaikki tän vuoden merkinnät läpi.. Eihän se ole iso homma, toivottavasti.. Kyllä mä olen valmis sen tekemään! Näin sitä ryhdistäydytään! Toivottavasti saisin ensi yönä nukuttua kunnolla, jotta jaksaisin vaikka huomenna aloittaa ton projektin..

Haluisin tietenkin liittää siihen semmosia kysymyksiäkin, tyyliin: Mikä oli paras katsomani elokuva vuonna 2018? Eikö se olisi ihan kivaa? Tai siis, hmm, mä ainakin tykkään vastailla kysymyksiin ja näin, mutta onko ne sitten mielenkiintoista sisältöä teille.. En tiedä?


Pitäisköhän mun jotenkin purkaa nyt toi joulukin vielä tähän? No en tiedä onko se tarpeellista kuitenkaan, koska se kuitenkin meni ihan mukavasti. Aina se vaan loppuu niin nopeasti. Ja jotenkin vaan tuntuu, että joka vuosi se muuttuu hieman. Mä tykkäisin, että joulu on semmonen perinnejuttu. Tehdään asiat siten kun ne on aina tehty, tai jotain. Meillä on alkanut viime vuosina vaihtelemaan toi joulunviettopaikka ja se on se, mikä rikkoo ehkä eniten sitä mun omaa kokemusta.

Ja niin, en päässyt käymään hautausmaalla.. Harmittaa kyllä, koska olisin halunnut nähdä sen kauneuden. Ehkä ensi jouluna sitten?


Ei mulla tähän muuta. Katellaan tota koostemerkintää tässä joku päivä!

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)