23. kesäkuuta 2022

Lähtöaamun nopeat kuulumiset

Mä yritän tänään olla nopea ja tästä syystä en varmasti paljoa tule nyt kirjottamaan. Blogiputki on kyllä katkennut jo, joten ei mun edes periaatteessa täytyisi, mutta mä haluan.

Halusin vaan kertoa, että mä oon kyllä sarjassa "huonot pakkaajat". Mulla on ollut tässä hyvin aikaa etsiä kaikki kasaan, mutta arvatkaapas olinko tehnyt mitään? Niin, en. Äsken pakkasin hätäpäissäni kaiken oleellisen, joten periaatteessa ei mitään ongelmaa. Olisi vaan joskus ehkä kiva oppia siihen, että tavarat voisi pakata myös etukäteen, jotta kerkeisi sitten keksimään kaiken puuttuvan. Tällä tyylillä mä en ole koskaan edes 50 % varma, että mulla on kaikki tarpeellinen. Mutta siihen ei voi muuta sanoa kuin, että "ihan oma syy".

Sitten halusin kertoa siitä, että JBL Xtreme on ladannut yön aikana itsensä täyteen. Tai siis.. Asensin eilen sovelluksen, joka näyttää ton masiinan virran, mutta siellä toi ei ole vielä kertaakaan ollut täynnä. Siitä puuttuu aina hitunen. Kaikki valot se oli kuitenkin sammuttanut yön aikana itsestään, joten oletan sen olevan niin täysi kun tommonen uusi akku nyt voi olla. Tai sitten vika on latausjohdossa ja se täytyy uusia seuraavaksi..

Eilen latailin tota myös hieman ja sitten pistin sen testiin. Soitin musiikkia ulkona varmaan tunnin verran ilman latausjohtoa ja ilman, että masiina sammui kesken kaiken. Uskomatonta! Isoin vika oli siis akussa ja mä olen itse korjannut sen! Ajatelkaa, minä itse!

Ja samalla opin, että JBL-kajareista, tai ainakin tuosta kyseisestä, saa basson kytkettyä pois. Pääosin JBL:ää on haukuttu aina siitä, että se toistaa kaikkea liian bassovoittoisesti. YouTube rupesi sen yhden korjausvideon katsottuani näyttämään mulle lisää JBL Xtreme -aiheisia videoita ja sieltä löysin tavan millä basson saa pois. Se oli hämmentävää, koska se on ihan fakta, että noi jumputtaa aina. Ei siinä, mä pääosin tykkään siitä jumputuksesta, mutta nyt tietää, että sen pahimman jumputuksen saa myös pois. Jos tarvitsee.

Öö, olikohan mulla muuta.. Päivän kuvaa en kerkeä tänään laittamaan tähän, koska haluan säästää sen kuvanottohetken tonne mökille. Koska tosiaan, kesäkuuputki jatkuu Instagramissa katkeamattomana. Ainakin toivottavasti. Mikä sen nyt sieltä katkaisisi? Pahin skenaario olisi, että hukun juhannuksena, johon en tokikaan pyri, mutta toinen varteenotettava keskeyttäjä on se, että mulla ei toimisi puhelimessa yhteydet siellä mökillä. Ei kuitenkaan maalailla piruja seinille, vaan se on päätetty mikä päätetty, että kesäkuuputki ei IG:ssä katkea.

Nyt mä lähden tästä vielä hätäpakkaamaan loppuja tavaroita ja menen sitten Eiran ja Maxin kanssa ulos. Jos kerkeän, koska siis.. Lähtö alkaa olla käsillä. Me lähdetään ajelemaan Mynämäelle siinä kohtaa kun Maxin päiväuniaika koittaa. Se saa nukkua automatkan.

Joo, tosiaan. Nyt ei mulla muuta ja huomenna.. No, siis, tokihan se olisi kivaa kirjoittaa huomennakin, mutta mä luulen, että mä kirjottelen lisää vasta lauantaina tai sunnuntaina. Riippuen asioista.

Terveisin,
Vesa-Matti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)