15. kesäkuuta 2022

Nopea päivitys täältä

Mä jäinkin vielä toiseksi päiväksi tänne Sälinkäälle, joten tänään tulee taas aika varmasti vain vähän tekstiä. Mutta pääasia, että putki ei katkea.

Heräsin tänään joskus kymmenen aikaan ja siitä asti onkin melkein oltu pihalla. Pihahommissa. On grillattu ja tehty sitten taas vähän lisää pihahommia. Öö, mitähän muuta.. No, laitan päivän kuvan tähän väliin ja katotaan tuleeko sen jälkeen vielä jotain.


Kuvatekstissä on aika pitkälti selitetty mitä tänään on tullut tehtyä. Kaivelin vähän pihapolkuja auki ja tein vaadittavat toimenpiteet, jotta polusta tuli tasainen.

Eilisestä voisin kertoa sen verran, että eilen tosiaan siivottiin huvimaja. Otettiin sieltä kaikki ensin ulos ja mietittiin porukassa, että mihin mikäkin menee. Sen jälkeen sisustettiin maja uudestaan. Nyt siellä on mukavampi viettää aikaa.

Itseasiassa, en lähde editoimaan eilistä blogimerkintää, vaan lisään eilisenkin päivän kuvan jatkoksi tähän merkintään. Saan sillä vähän pituutta tähän, koska en nyt kerkeä oikein enempää kirjoittelemaan. Pitää nimittäin suunnata tästä puusaunaan! Pitkästä aikaa pääsee nauttimaan puusaunan löylyistä. Mutta se eilinen kuva:


Siinäpä se. Huomenna mahdollisesti jo palataan normaaliin rytmiin, joten huomenna voi tulla taas normaalimpi blogimerkintä. Eli nyt ei mulla muuta! Huomiseen.

Terveisin,
Vesa-Matti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)